Menjava ali vračilo blaga

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe/nakupa natanko tako, da v štirinajstih (14) koledarskih dneh od prejema pošiljke ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe/nakupa na elektronski naslov info@shanaya-fashion.si, blago pa vrne ponudniku v štirinajstih (14) koledarskih dneh po poslanem pisnem sporočilu na naslov:

GAAN, spletna prodaja, Andrej Gazvoda s.p.,

Goriška vas pri Škocjanu 16,

8275 Škocjan

s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Blago mora biti vrnjeno nerabljeno in nepoškodovano, v originalni embalaži (vrečki) z vsemi etiketami, priložena mora biti kopija računa. ZA BLAGO, VRNJENO BREZ ETIKETE, PONUDNIK KUPCU NE BO UPOŠTEVAL MENJAVE IN/ALI VRAČILA KUPNINE. Po preteku vsaj enega od navedenih rokov odstop od pogodbe/nakupa ni možen. Vračilo blaga ponudniku v štirinajstih (14) dneh po prejemu se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. PONUDNIK NE SPREJEMA POŠILJK NA ODKUPNINO! Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih (30) koledarskih dneh po prejemu vrnjenega blaga. Pri vračilu kupnine bo obračunan tudi popust, ki ga je bil kupec deležen ob nakupu. Kupcu bo kupnina vrnjena na enak način kot je bila prejeta, razen v primeru plačila po povzetju, kjer bo kupnina vrnjena izključno na kupčev transakcijski račun*.

*Fizični osebi bo kupnina vrnjena izključno na TRR fizične osebe. Če gre za pravno osebo in je bilo plačilo izvedeno iz TRR pravne osebe, bo kupnina vrnjena izključno na TRR te pravne osebe.

MENJAVA BLAGA

Kupec ima pravico do menjave naročenega blaga natanko tako, da v štirinajstih (14) koledarskih dneh od prejema pošiljke le-to vrne ponudniku in pripiše željeno menjavo ali da v štirinajstih (14) koledarskih dneh od prejema pošiljke ponudniku na elektronski naslov info@shanaya-fashion.si pisno sporoči, da želi naročeno blago zamenjati, blago pa vrne ponudniku v štirinajstih (14) koledarskih dneh po poslanem pisnem sporočilu na naslov:

GAAN, spletna prodaja, Andrej Gazvoda s.p.,

Goriška vas pri Škocjanu 16,

8275 Škocjan,

s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Blago mora biti vrnjeno nerabljeno in nepoškodovano, v originalni embalaži z vsemi etiketami, priložena mora biti kopija računa, v nasprotnem primeru ponudnik blaga ne more zamenjati. ZA BLAGO, VRNJENO BREZ ETIKETE, PONUDNIK KUPCU NE BO UPOŠTEVAL MENJAVE IN/ALI VRAČILA KUPNINE. Po preteku vsaj enega od navedenih rokov menjava ni možna. Ob prvi menjavi krije stroške ponovnega pošiljanja ponudnik, pri vsaki naslednji menjavi pa kupec in sicer 3,95 € pri plačilu po povzetju. V kolikor ponudnik ni v stanju v roku tridesetih (30) dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago, se zavezuje k vrnitvi kupnine.